Uniconta Uniconta Uniconta Uniconta

Din virksomheds fremtidige økonomisystem

Uniconta tager arven op efter Microsoft Dynamics C5...

og tilbyder et moderne økonomisystem med de velkendte funktioner fra C5 + meget mere.
Resultatet er et intuitivt regnskabsprogram der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver dig komplet overblik over din virksomhedsøkonomi og kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.
Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Har du behov for det der falder udenfor standardløsningen er der og bliver løbende udviklet Add-ons til Uniconta – her kan nævnes: Integration til butikskasseløsninger – fragtprogrammer – webshops, Bilagscan, Håndværkerløsninger og mange flere…

Uniconta installeres lokalt på pc, men al data ligger sikkert og trygt hos Uniconta- Derved skal der ikke tænkes på sikkerhedskopiering og Uniconta kan tilgås fra en hvilken som lokation bare der er en internetforbindelse, så eksempelvis sælgere på farten har adgang til her og nu data, samt du kan give din revisor eller ekstern bogholder (univisor) adgang.

Vil du prøve Uniconta gratis i 30 dage

kan du klikke på link og registeret dig – du får herved registeret IT-SYD Erhverv som din Uniconta partner, og vi kan fremadrettet yde dig support.

Uniconta er på lejebasis, og man betaler på månedsbasis igennem sin Uniconta forhandler. Hvilken pris man skal betale afhænger af ens mængden af data og hvilke moduler man har behov for. Som udgangspunkt er det delt op i 3 kategorier hhv. Standard, Business og Entreprise.

Du kan se prisliste på Uniconta her

Har du et eksisterede økonomisystem eks. C5, så kan stort set al data konverteres over til Uniconta – Vi råder dog dig til at kontakte os heromkring på tlf. 5586 1700.
Så tøv ikke -kontakt os for at hører nærmere omkring hvad Uniconta kan gøre for din virksomhed på tlf. 5586 1700 – kontaktperson: Søren Madsen.